top of page

Yoga & Meditatievakantie

Ben je er aan toe om eens helemaal tot rust te komen? Deze retraite is een vakantie om bij jezelf te komen en te ontdekken hoe fijn het is om even niets te hoeven, niets te moeten. Samen met goed gezelschap in de natuurlijke sfeer van het buitenleven.

Maak deze week op een ontspannen manier kennis met yoga, meditatie en mindfulness. Onder leiding van deskundige docenten ontdekken we wat dat doet met je lijf en met hoe je je voelt. Daarnaast kun je genieten van massages, de sauna en van de prachtige natuur om ons heen. 
Er staan creatieve workshops op het programma zoals het maken van natuurmandala’s en wensdoosjes. 

In de keuken worden heerlijke, gezonde maaltjes gemaakt door onze huiskok en ruikt het naar vers gebakken brood. Als je wilt kun je de kok helpen, maar gewoon aan tafel aanschuiven in je badjas mag ook. ’s Avonds zitten we bij een knapperend haardvuurtje met een spelletje of languit luisterend naar een mooi verhaal. Natuurlijk gaan we ook de stad in en strijken neer op een zonnig terrasje. Kom tot jezelf en kom tot rust tijdens deze knusse vakantie.


1 Week: NOG NIET INGEPLAND
All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page