top of page
Over ons

Wie zijn wij?

Maradijs is op missie deze wereld mooier te maken door het empoweren van mensen
en hen aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen
met zelfvertrouwen, creativiteit en flow*.

Begeleiders

Begeleidersteams van Maradijs worden zorgvuldig samengesteld en bestaan steeds uit vijf personen en een kok. Meer dan de helft van onze begeleiders is professional in zorg- dienst- of hulpverlening, maar je kunt ook professionals vanuit andere werkvelden tegenkomen. Elk team staat onder leiding van een eindverantwoordelijk begeleider, die altijd beschikt over ruime ervaring/opleiding in het werken met mensen met een beperking. Alle begeleiders hebben intern een training gevolgd en beschikken over een VOG: Verklaring Omtrent Gedrag.

Het Comité van Aanbeveling

Het CvA van Maradijs bestaat uit actievelingen die zich verbonden voelen met Maradijs en haar visie. De leden van het comité onderschrijven het belang van Maradijs en ondersteunen Maradijs waar mogelijk bij het realiseren van haar doelen. Dit doen zij op persoonlijke titel en geheel belangeloos. De leden van het comité brengen gevraagd en ongevraagd advies uit aan de coördinatie en daarmee begeleiders van Maradijs.

Floris van den Berg  is huisarts, expeditiearts en heeft bergen ervaring als vakantiebegeleider van verstandelijk gehandicapten.

Elianne Vossen is teamleider in een instelling voor mensen met een beperking en moeder van twee prachtige zoons.

Khadija Baabbi is

sociotherapeut, psycho-sociaal behandelaar en runt daarnaast haar therapiepraktijk.

De Artiesten van Maradijs

De creatievelingen die de jus van elke vakantie verzorgen. In ons artiesten-bestand zijn veel mooie mensen vertegenwoordigd: Marin Millenaar onze verhalenverteller, onze huisdeejay die elk feestje tot een succes draait, onze pianist die het sjieke diner omlijst en onze masseur die voor hand- & voetmassages zorgt. Maar ook kennen we talloze andere acrobaten en gespuis: 

een chocolade-kunstenaar die langs komt met zijn chocoladefontein, onze kunstzinnige nagelstyliste die voor ieder paar handen een ander kunstwerk in petto heeft, een streetdance-act om de voetjes van de vloer te krijgen... je kunt al deze artiesten tegenkomen bij Maradijs!

Meer Maradijslijke Mensen

Vakanties van Maradijs ontstaan vanuit een netwerk van samenwerkingsverbanden. Raak producties draagt een groot aandeel van de organisatie. Maar ook Hof van Vijfeijken brengt een belangrijke bijdrage. Maradijs zou niets zijn zonder dit grote netwerk van meedenkers, aanpakkers en lieve mensen met een groot vertrouwen. Alle credits gaan uit naar Sjoerd, Marianne, Jos, Leon, Nella, Eveline en alle medewerkers van het Hof van Vijfeijken, de familie Verstegen, Jac, Huub, Jeanne & Daan, Floris, Khadija, Elianne, Margriet de grote kunstschilder, Sjalot, Erwin Lubrun en natuurlijk Karen, Mariet, Theo, Dio, Marin Millenaar, Sanne van der Hagen, Ron&Jose, Hans van Meteren van Numaga, de Veervrouwen, Marina en Sylvia voor de brochureverspreiding, Ghita, Aukje, Helen en Brigit, Jenny, Sonja, Claud, Suus en Natasja, maar zeker ook Pieter, Renee, Merel, Nel, Emma, Marja, Anneke, Linda, Karolien, Karin, Patricia, Kyliana, Jason, Stephan, Kiek, Marianne II, Anneke, Peggy, Lola, de mensen van Funpop, Gideon met Thepleestobe, Brigitte, Bas A, Ivo, Geertje, Han&Marita, Maaike, Tonnetje, Arne, Tiel, Linda, Esha, Es, Joris, Marco, Dave van Autoprima, Margot&Theun, Stijn van TonTon, Boukje, Zeus, Raf, Chanu, Janneke van Nunen, de Plak, Rick, Theo&Mariet, Bram R, Els, Elke, Eveline, Harry, Eric Bolwerk en de intervisiehelden, de lieve mensen van BliXem, Rajeevj, Maureen, Trea, Rian, Judith, Margret, Carla&Carla, Vera, Aziza (&werkgever!), Mirjana, Wendy, Judith, Anne, Ien van Hendrien, Milou, Channa, Anne-Marie, Lidwien, Piet, Anne, Michel, Norma, Milou, Paul, Renee, Ploon, Anna, Channa, Tjeerd, Laurent van Luniek, de mensen van Concertifettie, Eva Timmermans, Evelien van Eva's Theatertuin, de handige Harries van VWCNijmegen, Dees van Theatermakerij, Esther, Lida Twigt van Oriflame, Dennis uit Dinther, Tati, kringloop de Kempen in Velden, de mamma van Anne, Lydia&Maarten, Andries van inzetrooster, Jimmy Israel, de fijne mensen van ODCvoetbal en het PSV stadion, Arie van Herwijnen, Khadies & Allon, Paul, Freek, Bregje&team, Nisandeh & Vered, Gemma Heerschop, de ouders van Renee, Ger Fiddelers van Uniek Wandelen, de mensen van Uniek Sporten , de Special Olympics, Gerard, Rianne, Marin R, Saskia, Anna, Bregje, Chantella, Ingrid, Audrey, Loeki, Reineke,Martijn, Bennie en Lawrence voor de voetbalshirts, de meesterchefs van Kasteel Maurick, Jan van Welltec, buurboer Hennie, de drukkers van dit of dat in Vught, de rekkendonken, Martin, Bob, Jessie, Jacques voor de mooie foto's, Angelique, Willem, Colette, Pieter, Jos, Mia, Hélene, Patrick, Laura, Dennis, Eline, Renée V. Michelle, Suzanne, Myriam, Peter, Yette, Petra, Nandini, Lotte, Juliette, Khadija Loukili van VisumVoor, de mensen van Orbit en vele vele anderen.

"Iedereen dacht dat het niet kon. Tót er iemand kwam die dat niet wist."
 

Epictetus, 50 - 130 na Chr.

,,
bottom of page