top of page

Warme Wintervakantie met Kerst

Wil je tijdens de donkere dagen genieten van gezelligheid en een knapperend haardvuurtje? Van warme chocomelk, spelletjes doen of languit luisteren naar een mooi verhaal? Kerst aan het hof is magisch!

 

Deze knusse vakantie heeft alles om er voor te zorgen dat jij komende winter kunt genieten van goed gezelschap en échte kerstsfeer. Samen maken we ons vakantiehuis tot een oase van dennengeur en fleurige kerstballen. In de keuken wordt er druk gebakken aan knapperige kerstkransjes en dampende cake. Als je wilt, kun je de kok helpen met het bereiden van ons verrukkelijke kerstdiner, maar gewoon aanschuiven in je mooiste kerstkleren mag ook. Na het diner kunnen de voetjes van de vloer als de deejay Funky Floris zijn hippe kersthits op zet.

 

We gaan langs als Special Guests in de Winter-Efteling. We genieten er van een voorstelling met duizend-en-één lichtjes. Ook komt onze verhalenverteller langs met zijn mooiste midwinterverhalen. Laat die sneeuwvlokjes maar dwarrelen dus.  Hohoho. Is dat niet de enige echte kerstman die daar voor de deur staat?


 

EERSTVOLGENDE DATUM: NOG NIET BEKEND.
NEEM CONTACT OP ALS JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WILT WORDEN. 

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page