top of page

Villa Mooi Nederland

De meeste vakanties van Maradijs vinden plaats in Villa Mooi Nederland. Boven op de stuwwal onder de rook van Nijmegen, staat dit paradijsje. De historische villa in het bosrijke landschap heeft alles; knusheid, warmte, sfeer ruimte én uitzicht over de Ooijpolder.
 

Beneden vind je de grote luxe keuken, gezellige woonkamers, een lichte serre met uitzicht over de tuin en een royaal terras waar het goed toeven is. Ook zijn er beneden 2 tweepersoons slaapkamers voor gasten die minder goed ter been zijn. De rest van de slaapkamers zijn op de bovenverdieping. Elke slaapkamer heeft fris opgemaakte boxspring-bedden en een eigen luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

In de grote omheinde tuin met trampoline kun je lekker chillen. Plek zat om tegen een balletje te trappen. Als we de stad in gaan om te shoppen of een terrasje te pikken, dan doen we dat in het nabijgelegen Nijmegen. In Villa Mooi Nederland voel je je snel thuis.

✓ historische villa, in 2018 gerenoveerd onder architectuur
✓ in het heuvelachtige landschap van Berg&Dal
✓ helemaal voor onszelf
✓ eigentijdse inrichting
✓ ruime omliggende tuin met terras en ligstoelen
✓ uitzicht over de Ooijpolder
✓ bubbelbad
✓ nabij Nijmegen
✓ luxe één- en tweepersoons slaapkamers met boxspring-bedden en eigen badkamer
✓ beddengoed inbegrepen
✓ De accommodatie is niet officieel aangepast. Er zijn opstapjes en drempels. De meeste slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

 

De geschiedenis van Villa Mooi Nedersland:
De villa werd als ‘Villa Pennsylvania’ gebouwd in 1926 door de familie Penn. Nazaten van de stichter van de staat Pennsylvania William Penn. In 1950 en in 2018 is er een gedeelte aan toegevoegd.
William Penn(1644–1718) was de stichter van de Engelse kolonie 'Provincie Pennsylvania' in Noord-Amerika, waaruit later de Amerikaanse staten Pennsylvania en Delaware ontstonden.

Villa Mooi Nederland

Van der Veurweg 27
6573 EB Beek
www.villamooinederland.nl
Route

bottom of page