Show More

Vette Voetbalvakantie

Ben jij voetbalfan in hart en nieren? En zit je op het puntje van je stoel als het Nederlands elftal speelt? Misschien trap je zelf ook graag tegen een balletje of ben je juist die fanatieke keeper die alle ballen tegenhoudt?

 

Tijdens deze gezellige vakantie draait alles om voetbal; om aanmoedigen en aangemoedigd worden. In ons vakantiehuis hangen we Lionel Messi en Christiano Ronaldo aan de muur. We maken spandoeken in de kleuren van je favoriete club en doen een tafelvoetbaltoernooi. Ook hebben we een vijfsterren-keeper te gast die we het hemd van het lijf mogen vragen voordat hij ons een keeperstraining geeft.

We zijn uitgenodigd om langs te komen bij een voetbalstadion in de buurt en spelen een vriendschappelijk duel. De winnaar gaat er natuurlijk met de Maradijs-trofee vandoor. ’s Avonds kijken we wedstrijden op groot scherm onder het genot van een flinke schaal Hollandse bitterballetjes. Of we zitten bij een vuurtje te genieten van het goede gezelschap. Verzamel al je voetbalplaatjes en ga mee op de Maradijs Voetbalvakantie!

EERSTVOLGENDE DATUM: IN 2021.
NEEM CONTACT OP ALS JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WILT WORDEN. 

Print Inschrijfformulier
Print Inschrijfformulier
Print Inschrijfformulier

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Maradijs-kantoor
Tijdens Vakanties

zijn Begeleiders & Gasten 
bereikbaar op 0031 (0)6-21664183

Adres
Winnaar zilveren Zoover Award
  • LinkedIn
  • Instagram Maradijs
  • Google+ Maradijs
  • Facebook Maradijs