top of page
Gasten van Maradijs

Voor Jou?
De gasten van Maradijs

Stoer

De meeste gasten van Maradijs zijn in hun 20's en 30's. Sommigen zijn wat ouder.* Belangrijk is, dat je je jong van geest voelt en zin hebt in veel gezelligheid.

Bijna alle gasten komen naar een vakantie zonder dat ze iemand kennen van tevoren. Dat vinden we hartstikke stoer! We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is, zeker als je voor het eerst komt. Maar omdat het voor iederéén een beetje spannend is, zitten we met z'n allen in hetzelfde schuitje. Allemaal fijne nieuwe mensen leren kennen doet je goed! 

* Maradijs hanteert een maximum-leeftijd van 55 jaar als je voor het eerst meegaat. 

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"
 

Pipi Langkous

,,

Vakanties voor (jong-) volwassenen
met verstandelijke beperking

Je bent van harte welkom als vakantiegast van Maradijs als je een verstandelijke beperking hebt en ouder bent dan 18 jaar. Je kunt mee als je een redelijke mate van zelfredzaamheid hebt en het leuk vindt om met een groep onbekenden op vakantie te gaan. 

We kunnen per vakantie enkele gasten ontvangen met lichte, niet medische hulpvragen en een enkeling die minder mobiel is of bij uitstapjes in een rolstoel zit. In alle gevallen geldt dat je - eventueel met hulp - in een gewone personenbus moet kunnen stappen. Houd er rekening mee dat onze accommodaties niet officieel zijn aangepast en enkele drempels hebben. De begeleiders van Maradijs zijn niet bevoegd om voorbehouden handelingen uit te voeren.  

Maradijs kijkt goed naar de samenstelling van elke groep en zorgt dat het een gemengd gezelschap is, zodat je altijd mensen kunt vinden waarmee het klikt!

 

Maradijs biedt zeker ook ruimte voor je, als je tijdens je vakantie hulp nodig hebt met 
✓ een speciaal dieet

✓ het structureren van je dag

✓ je medicijnen innemen

✓ ADL: douchen, aankleden en dergelijke

✓ het leggen van contacten
✓ als je minder mobiel bent en bij uitstapjes in een rolstoel zit

Als je een verstandelijke beperking hebt en daarnaast aanzienlijke psychische/psychiatrische problematiek, moeilijk verstaanbaar gedrag of een gedragsstoornis, is een vakantie van Maradijs niet geschikt. Je mag ons altijd bellen voor overleg of tips over welke vakantie-organisatie misschien beter bij je past. 

Jouw hobby of favoriete bezigheid

De vakanties van Maradijs worden ontwikkeld en bedacht in samenwerking met onze de vakantiegangers. Met jou dus. We zijn altijd benieuwd naar wat jij graag doet. Thuis, maar natuurlijk ook op vakantie. Hoe zie jij jouw favoriete vakantie voor je? Wat wordt het thema? Wat gaan we doen? Gaan we veel relaxen? Of juist lekker actief zijn? En heb je nog ideëen voor een nieuw thema voor Maradijs? Laat het ons weten! 

bottom of page