top of page

Theater & Musicalvakantie

Vind jij toneelspelen helemaal te gek? Ben je acteur en kun je er geen genoeg van krijgen? Of zou je graag eens willen ervaren hoe het is om een daverend applaus te ontvangen? Jij bent de ster!

Deze vakantie maken we onze eigen theatervoorstelling. Jij kiest wie je wilt zijn; de zingende musical-diva, de stuntelige clown, of..?  Er is veel aandacht voor het uitzoeken van mooie kostuums en theatermake-up. We gaan ook op pad en zijn uitgenodigd achter de schermen van het theater. In Den Bosch ontmoeten we acteurs van het straattheaterfestival Boulevard en krijgen een workshop “acteren met gekke bekken en gezichtsuitdrukking”.

Vakantie is natuurlijk ook rustig aan doen. We genieten van ijscoupes op een terrasje en ’s avonds kijken we je favoriete musical op groot scherm. Aan het einde van deze vakantie rollen we de rode loper uit, want het publiek moet wel zien wie de acteurs zijn. Ontvang je applaus met een diepe buiging en schitter in de schijnwerpers van de Theater & Musicalvakantie!

1 Week: NOG NIET INGEPLAND

All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page