top of page

Natuur & Dierenvakantie

Geniet jij van het buitenleven? Rijd je paard of hou je juist enorm van honden? Deze vakantie is voor jou als je geen genoeg kunt krijgen van het aaien van schattige, zachte beestjes, óf juist graag stoere dieren gaat spotten in het wild.

Vanuit ons luxe vakantiehuis stappen we zo de natuur in. We maken een GPS-tocht met boswachter Erik. Hij vertelt ons alles over de dieren die hier leven en over welke planten je kunt eten. Als je fan bent van de avonturen van Freek Vonk, dan zit je hier goed, want net als hij ontdekken we iets interessants aan élk dier! Wist je dat een koe erg graag geknuffeld wordt?


We gaan op bezoek bij de pony’s in de manege en als je wilt kun je je uitleven met voeren, poetsen en vertroetelen. Ook zijn we te gast in de dierentuin waar we hele andere diersoorten ontmoeten: olifanten, giraffen en grappige apen. Naast alle actie genieten we relaxed van een terrasje, een middagje shoppen in de stad én van de gezellige mensen rondom een vuurtje.


 

1 Week: NOG NIET INGEPLAND

All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page