top of page

Muziek & Dansvakantie

Kun jij maar geen genoeg krijgen van optreden? Deejayen, zingen, dansen of drummen? Deze week wordt een feestje! We ontvangen spetterende artiesten die ons met een optreden verrassen. Van een beroemde zanger tot pittige salsa en oosterse buikdanseressen; bij Maradijs kun je ze allemaal tegenkomen.

Met onze enthousiaste muziekman gaan we aan de slag op keyboard, gitaar en een boel andere instrumenten. De toffe deejays van Beatheaven laten ons ervaren hoe het is om plaatjes te draaien en aan elkaar te mixen. Ook gaan op deze vakantie de voetjes van de vloer als de mensen van de Streetdance-society op de stoep staan. Hoe cool is het om mee te mogen dansen met deze geweldig goede dansers!? 

Aan het einde van de week duiken we met z’n allen een dagje de studio in om opnames te maken van onze muzikale hoogtepunten. Op die manier kun je thuis trots laten horen wat je allemaal gedaan hebt. Plezier in muziek en dans, daar gaat het om!


1 Week: NOG NIET INGEPLAND
All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page