top of page
Koken op vakantie

Koken op Vakantie

Voor wie kook je?

Onze vakantiegasten zijn mensen met een verstandelijke beperking. Per vakantie ontvangen we 13 gasten. Het is belangrijk dat je een open en uitnodigende houding naar hen hebt. Het zit er dik in dat ze je een handje willen helpen!  

Een vakantie wordt begeleid door een team van een eindverantwoordelijk begeleider en vier vrijwilligers. De vakantiebegeleiders zorgen in principe dat de boodschappen gedaan worden. Daar waar nodig kunnen begeleiders je ook nog wat assisteren in de keuken. In totaal kook je voor zo'n 18 tot 20 personen. Jij zelf meegerekend natuurlijk. 

Als je liever samen met iemand in de keuken staat, kan dat natuurlijk ook!

Nodig je mede-kookliefhebbers uit om bij je aan te sluiten. 

Vacature Koks & Kookliefhebbers

Vind jij het leuk om te koken voor een groep? Om de kersjes op de taart te doen op de Beauty&Relaxvakantie? Aardappelen met groenten op onze Muziek&Dansvakantie te verzorgen? Of ben jij meer iemand die de krenten in de pap doet van de Natuur&Dierenvakantie? Maradijs zoekt enthousiaste koks en kookliefhebbers die er van genieten de smaakpapillen van onze verstandelijk gehandicapte gasten en hun begeleiders te komen verwennen. Het hoeft geen haute cuisine te zijn, maar vooral wél met hart, ziel en plezier gekookt!

Praktisch

De meeste vakanties duren een week en vinden plaats in de zomermaanden en met kerst. Onze vakantie-accommodaties zijn in Gelderland en Noord-Brabant. Als kok ga je 's avonds weer naar huis, dus het is handig als je op bereisbare afstand woont.* Op elke vakantieweek kom je als kok vier keer langs om de avondmaaltijd te bereiden.  In het beste geval kun je een hele vakantieweek voor je rekening nemen en daar dus 4 keer komen koken. Maar het mag ook zo zijn dat jij 2 keer per week en 2 keer een andere kok komt. Dus ook als je losse dagen beschikbaar bent, ben je uitgenodigd om te reageren. 

* Woon je niet in de buurt en wil je tóch heel graag koken? In sommige gevallen kunnen koks een week verblijven met de groep. Je functie wordt dan iets uitgebreid: naast 4 keer koken word je ook "chief huishouding". Je houdt overzicht over wat er moet gebeuren en draagt samen met begeleiders verantwoordelijkheid over het fris & fruitig houden van de huishouding. 

Vacature koken op vakantie verstandelijk gehandicapten

Kennis maken

Meer weten of kennis maken? Stuur ons gerust een berichtje. 

bottom of page