Show More

Hof van Vijfeijken

De meeste vakanties van Maradijs vinden plaats op het Hof van Vijfeijken in Boxtel. Een waar paradijsje in het Brabantse land: De historische boerderij in het weidse landschap heeft álles; knusheid, warmte, sfeer en ruimte.

 

Beneden is de gezellige woonkamer, een knusse eetkamer en de keuken met alle potten en pannen die je je maar kunt wensen. Ook zijn er beneden 2 tweepersoons slaapkamers met bedden voor gasten die minder goed ter been zijn. De rest van de slaapkamers zijn op de bovenverdieping.

 

Je kunt lekker loungen in de woonkamer of bij een vuurtje in de ruime tuin met ligstoelen. Plek zat om tegen een balletje te trappen! Verderop in de tuin vind je  ‘het Paleis’; een ruimte die we gebruiken voor onze creatieve uitspattingen. Vanuit de tuin kijk je uit over natuurgebied de Kampina met het riviertje de Aa. Als we de stad in gaan om te shoppen of een terrasje te pikken, dan doen we dat in het nabijgelegen Den Bosch. Op het Hof van Vijfeijken voelt iedereen zich meteen thuis!
 

✓ historische boerderij
✓ helemaal voor onszelf
✓ eigentijdse inrichting
✓ ruime omliggende tuinen met terassen en ligstoelen
✓ uitzicht op natuurgebied met riviertje
✓ houtgestookte hottub
✓ nabij 's Hertogenbosch
✓ stijlvol bijgebouw voor activiteiten
✓ één- en tweepersoons slaapkamers met boxspring-bedden
✓ beddengoed inbegrepen
✓ De accommodatie is niet officieel aangepast. Tussen keuken en eetkamer zit een opstapje wat we voor mensen met rollator of rolstoel op kunnen lossen met een loopplank. De meeste slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

Hof van Vijfeijken

Nergena 32

5282 JE Boxtel
www.hofvanvijfeijken.nl

Route

Route
Route
Route
Maradijs-kantoor
Tijdens Vakanties

zijn Begeleiders & Gasten 
bereikbaar op 0031 (0)6-21664183

Vakantie-Adres
Winnaar zilveren Zoover Award
  • Instagram Maradijs
  • Google+ Maradijs
  • Twitter Maradijs
  • Facebook Maradijs