top of page

Foto & Filmvakantie

Bekijk jij de wereld liefst door de lens van een camera? Maak je graag foto’s van de mooie dingen om je heen of sta je juist graag óp de foto en ben je de hele dag bezig met selfies of vlogs? Dan is de Foto & Filmvakantie vakantie iets voor jou! 
 

Deze week filmen we op te gekke plekken en maken een videoclip of lipdub waarin je ook kunt acteren. Een professionele fotograaf komt ons zijn trucjes vertellen over ‘de kunst van de beste selfies’ en samen oefenen we met vloggen. Maar we zijn zeker niet alleen digitaal bezig en gaan ook creatief aan de slag met onze foto’s: Je kunt ze afdrukken op bijzondere materialen zoals stof of hout, knippen, plakken of inlijsten om zo een kunstzinnige tentoonstelling te maken.
 
Cameraman Jeroen komt langs met zijn drone, die we natuurlijk gaan laten vliegen om filmpjes vanuit de lucht te maken. Daarnaast is er tijd om heerlijk te chillen, terrasjes te pikken en samen een feestje te bouwen. En je mooiste foto’s? Die neem je mee naar huis. Cheese!

EERSTVOLGENDE DATUM: NOG NIET BEKEND.
NEEM CONTACT OP ALS JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WILT WORDEN. 

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page