Heb je even voor mij? 

stuur onze gasten een hart-onder-de-riem-videoboodschap!

Hoe?

 

Van de gasten van Maradijs woont zo'n 92% in een woonvorm of zorginstelling die - net als verzorgingshuizen - in strenge quarantaine is. Voor hen zijn het dus óók pittige tijden: Dagbesteding valt weg, ouders mogen niet meer op bezoek en de verveling slaat toe. Gisteren merkten we in een telefoongesprek met onze gast Arjen hoe eenvoudig het is om wat geluk te bezorgen door exclusieve aandacht van buitenaf in te brengen.

 

Ben jij

 

Maradijsbegeleider, kok, artiest of algemeen enthousiasteling? En heb je 5 minuten tijd? Maak met je telefoon een videoboodschap voor 1 van onze vakantiegasten.

 

Ideeën

 

Misschien wil je een gast die je nog kent van een vorige vakantie vertellen hoe het nu met je gaat? Wat je beste vakantieherinneringen met hem of haar zijn? Dat leuke muziekje waar jullie samen op dansten laten horen?

of

Wellicht vind je het leuk om iemand die je nog niet kent een hart onder de riem te steken? Ideeën te delen over jouw nieuwe favoriete quarantaine-hobby? Je beste mop of je lekkerste recept te delen?

Maak het persoonlijk, gezellig en luchtig.
 

 

Mail het filmpje naar info@maradijs.nl en vertel erbij voor wie je het gemaakt hebt. Wij zullen zorgen dat het aan het juiste adres bezorgd wordt.Dankjewel namens al onze vakantiegasten!!

Maradijs-kantoor
Tijdens Vakanties

zijn Begeleiders & Gasten 
bereikbaar op 0031 (0)6-21664183

Adres
Winnaar zilveren Zoover Award
  • LinkedIn
  • Instagram Maradijs
  • Google+ Maradijs
  • Facebook Maradijs