Eindverantwoordelijk Begeleiders

Eindverantwoordelijk Begeleiders

De vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Onze gasten zijn zelfredzaam genoeg om zonder bekenden op vakantie te kunnen. Zonder begeleiders zou het echter niet lukken om op vakantie te gaan! Per vakantie ontvangen we 13 gasten. De meeste vakanties duren een week en vinden plaats in de zomermaanden of met kerst.

Een vakantie wordt begeleid door een team dat bestaat uit een ervaren eindverantwoordelijk begeleider en vier vrijwilligers, die al dan niet ook professional zijn in zorg- of hulpverlening. Verder zijn er koks en artiesten ter ondersteuning van je team. 
 

Alle vakanties hebben een creatief of actief thema zoals muziek, dans, beauty, bakken, natuur&dieren, theater, voetbal, enzovoorts. De programma's van de verschillende vakanties worden in samenspraak met je team vooraf vastgesteld. Er is veel ruimte voor de inbreng van het team, want het is natuurlijk fantastisch als je je eigen talenten kunt inzetten!

Begeleide Vakanties

Vacature Eindverantwoordelijk Begeleider

op Maradijsvakantie (ook in Print-PDF)

Ben jij de ervaren, professionele kracht die als eindverantwoordelijk begeleider straalt op een creatieve vakantie? Ben jij de enthousiaste rots in de branding binnen een team met 4 vrijwilligers en een kok? De begeleider die met de nodige levenservaring rust en inspiratie brengt?

Je bent minimaal 27 jaar en je hebt veel ervaring met verstandelijk gehandicapte volwassenen


Je hebt HBO werk- en denkniveau en een opleiding / ruime ervaring in zorg- of hulpverlening (SPH / CMV / verpleegkunde / soortgelijk)

Je weet een prettige sfeer neer te zetten, staat positief en gezond in het leven en bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen

Je hebt ervaring met het aansturen van een team, je werkt gestructureerd en hebt een natuurlijke helicopterview

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je staat stevig in je schoenen

Je hebt ervaring met epilepsie en EHBO of bent bereid dit te leren

Je bent een creatieve geest of hebt een creatieve specialiteit zoals koken, muziek of schilderen

Solliciteren? 
Mail ons je cv met motivatie
info@maradijs.nl

Trainingsdag vakantie-begeleiders

Op 6 juni 2021* is de Trainingsdag voor alle vakantie-begeleiders: vrijwilligers en eindverantwoordelijk begeleiders. Op deze gezellige dag ontmoet je je teamgenoten en krijg je uitgebreide informatie over hetgeen je in je vakantie te wachten staat. Zo kun je goed voorbereid aan de slag.

"Ik had nooit gedacht dat werken zó leuk kon zijn.
Het was 1 groot feest".

Mirjana
 

,,

* Trainingsdag in tijden van Corona

Mocht het zo zijn dat we in juni nog niet met alle vakantiebegeleiders tegelijk samen kunnen komen, dan doen we de trainingsdagen in kleinere groepen. Bijvoorbeeld met alleen je eigen team of met twee teams samengevoegd. 
We houden dan de volgende data aan: 

Weekend 05 & 06 juni: Trainingsdag voor team Voetbalvakantie en team Muziek&Dansvakantie
Weekend 12 & 13 juni: Trainingsdag voor team Natuur&Dierenvakantie en team Beauty&Relaxvakantie
Weekend 19 & 20 juni: Trainingsdag voor team Theater&Musicalvakantie en team Bak&Kookvakantie
Weekend 26 & 27 juni: Trainingsdag voor team Crea&Schildervakantie en team Yoga&Meditatievakantie

We beseffen ons dat je hierdoor twee data in je agenda vrij moet houden: 6 juni voor als we een gemeenschappelijke trainingsdag doen én de datum van jouw specifieke vakantie-trainingsdag. 
Natuurlijk zullen we - zodra de regering erover uit is wat we mogen rond die tijd - dit zo snel mogelijk naar jou communiceren.