Alle respijtzorg en vakanties van Maradijs zijn 'all inclusive'. Inbegrepen zijn; het gebruik van de accommodatie inclusief beddengoed, alle overnachtingen, begeleiding, alle maaltijden, drankjes op het terras, creatieve materialen, programma, toegangsgelden, vervoer van- en naar uitstapjes, toeristenbelasting, vervoer van- en naar het treinstation bij aankomst en vertrek, plus een fotodagboek om je vakantie nog eens uitgebreid na te kunnen lezen.

Maradijs All-in

934,-

✓  All inclusive vakantie

Maradijs Premium

1147,-

✓  All inclusive vakantie

 Privé slaapkamer

Maradijs de Luxe

1539,-

 All inclusive vakantie

 Privé slaapkamer

 Welkomstpakket met rolkoffer thuisgestuurd

 Handdoeken & Badlaken

 Badjas

✓  Gebonden fotoboek van je mooiste vakantiefoto's
✓  Je wordt door een chauffeur thuis opgehaald en teruggebracht


(Slechts enkele plaatsen beschikbaar)

Je vakantie of respijtzorg kan in voorkomende gevallen geheel of gedeeltelijk gefinancierd worden
vanuit het PGB of andere bronnen. Kijk op www.maradijs.nl/financiering-en-pgb.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

 

 

Neem graag de tijd om je inschrijving volledig en zorgvuldig in te vullen. Stuur begeleidings-richtlijnen, persoonsbeschrijving, of andere relevante informatie direct mee als bijlage; deze informatie is nodig om een juiste inschatting te kunnen maken over de geschiktheid van een vakantie. Wil je zeker weten of Maradijs bij je past? Lees meer over wie onze gasten zijn op de pagina 'Voor Jou'.

Inschrijving Vakantie

2020

Het digitaal inschrijven voor een vakantie werkt alleen vanaf een laptop, desktop of tablet. Heb je die niet bij de hand en wil je tóch alvast een vakantie in optie zetten? Laat het ons hier weten!