top of page

Creatieve Uitvindersvakantie

Verzin je graag super-originele ideeën of kunstzinnige bouwsels? Ben je altijd nieuwsgierig naar hoe iets in elkaar zit en hoe het werkt? Als je Willem Wever, Willie Wortel of André Kuipers leuk vindt, kom dan hier de Virtual Reality bril uitproberen of mooie 3D kunst maken.

Tijdens deze vakantie gaan we ontwerpen, knutselen, bouwen en ontdekken. We halen apparaten uit elkaar om ze achterstevoren opnieuw te gebruiken voor een bijzondere uitvinding. In onze witte jassen hebben we de grootste lol met microscopen en reageerbuisjes. Allerlei proefjes komen aan bod: Hoe maak je een lichtgevend drankje? Wat gebeurt er als je melk, verf en zeep met elkaar mengt? We bouwen een robot of bewegende recyclekunst en natuurlijk experimenteren we met onze 3D-printer.

We zijn te gast bij “de Ontdekfabriek” in uitvinders-stad Eindhoven en maken in de greenscreen-studio een film met special effects. Ook krijgen we bezoek van een bijzondere gast die ons de magie van sterren uitlegt. Natuurlijk blijft er op deze vakantie ook genoeg tijd om relaxed in de hangmat te liggen en een terrasje te pikken!


 

EERSTVOLGENDE DATUM: NOG NIET BEKEND.
NEEM CONTACT OP ALS JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WILT WORDEN. 

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page