top of page

Crea & Schildervakantie

Een explosie van kleuren en vormen, dat is deze vakantie. Want of je nou houdt van het kleinere knutselwerk of graag groot uitpakt met het bouwen van een gezamenlijk kunststuk: Hier is alle aandacht voor jouw creativiteit.


We gaan op bezoek bij graffitikunstenaars en mogen daar een hele muur onder handen nemen met spuitbussen en waterpistolen gevuld met verf. Verder zijn we te gast in het atelier van een beroemde kunstenaar die ons meeneemt voor een groepsportret.


In onze zonnige tuin is het goed toeven en helpen de creatieve begeleiders je graag om jouw mooiste creaties werkelijkheid te laten worden. We maken totempalen, een robot of beschilderen servies. Ook ontvangen we bijzondere gasten, zoals de gekke neef van Rembrandt met zijn voorstelling over het leven van een kunstschilder. Aan het einde van de week maken we een expositie, zodat je trots al je kunstwerken tentoon kunt stellen. 


Naast alle actie genieten we van een middagje shoppen in de stad én van de gezellige mensen bij een barbecue-feestje in de tuin.


1 Week: NOG NIET INGEPLAND
All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'.

bottom of page