top of page

Beauty & Relaxvakantie

We rollen de rode loper voor je uit, want tijdens deze vakantie voel jij je de koningin te rijk. Wil je bubbelen in het bad in de tuin en genieten van een zacht klankschaalconcert? Jezelf verwennen met maskertjes, handmassages of voetenbadjes? Kom relaxed genieten van een vakantie in stijl!

In beauty-resort Maradijs is er alle aandacht voor jou. We maken lekkere, gezonde sapjes en smoothies om vanuit de luie zonnebedjes in de tuin van te genieten. Ook ontvangen we bijzondere gasten: een parfum-maakster leert ons hoe je je eigen geurtje samenstelt en onze visagiste komt je een VIP make-up behandeling geven. De make-over is compleet als de fotograaf prachtige foto’s van je maakt om mee naar huis te nemen.

Natuurlijk struinen we als beauty-queens over de terrassen en is er tijd om te shoppen en kaartjes te kopen. Als klap op de vuurpijl staat er een heerlijk dagje in de spa op het programma. Hoe ontspannen kun je zijn? Dit is pas écht vakantie.


 

1 Week: NOG NIET INGEPLAND

All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page