top of page

Bak & Kookvakantie

Hou je van gezelligheid en lekker eten? Ben je gek op hartige taart bakken en knapperige salades maken? Of wil je graag leren gezonder te koken? Als jij het liefst de hele dag met een koksmuts op je hoofd loopt of lekkere gerechten wilt proeven, dan is deze vakantie iets voor jou.

Bijzondere gasten zullen ons met een bezoek vereren: Mario komt langs met zijn houtgestookte pizza-oven. Hij legt in het Italiaans uit hoe je de beste pizza's van héél Maradijs bakt.
Met ijsmeester Pieter maken we traditioneel ijs in jouw favoriete smaak.
We gaan langs in een moestuin waar we ons eigen biologische diner van die avond bij elkaar oogsten. Daarna is het snijden, roeren, experimenteren en proeven geblazen. Ook zijn we te gast in de keuken van een sterrenrestaurant waar we amuses leren maken en smaken testen.


Onze maaltijden zijn een feest met een beregezellige barbecue of chique diner in de tuin. We gaan lekker de stad in en natuurlijk pikken we daar de zonovergoten terrassen mee. 
Klaar? Bakken maar! 


 

1 Week: NOG NIET INGEPLAND

All Inclusive: 934,-

De all inclusive vakanties van Maradijs zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking met een redelijke tot goede mate van zelfredzaamheid. De meeste gasten zijn 20-ers en 30-ers.

Meer weten over wie onze gasten zijn? Kijk op 'Gasten van Maradijs'

bottom of page